fbpx

FRISÖR NYKÖPING

Våra behandlingarVi erbjuder en mängd olika behandlingar som kan hjälpa dig att se och känna dig fantastisk. Här är några av våra mest populära behandlingar:Klippning: En bra klippning är en av de mest grundläggande behandlingarna för att du både ska se och känna dig fantastisk. Vi är experter på att skapa en klippning som passar din ansiktsform och vardag. Damer och herrar, unga som gamla och långt som kort vi hjälper dig bli ditt finaste jag.

Färg: Med våra skonsamma färgbehandlingar förädlar vi din look och framhäver dina naturliga drag. Du är fin! Så vi använder endast de bästa produkterna för att garantera att ditt hår får den bästa och skonsammaste färgen. Oavsett om du vill ha en subtil förändring eller en dramatisk makeover hjälper vi dig att uppnå det resultat du vill ha.

Balayage: För en naturlig och solkysst look är balayage det perfekta valet. Balayage är en trendig och modern teknik för att skapa subtila färgförändringar i håret. Tillsammans skapar vi den perfekta balayage-looken för dig. Vi har många års erfarenhet av denna teknik och kan hjälpa dig att skapa en look som passar dig.

Extensions: Om du vill ha längre och fylligare hår kan våra extensionsbehandlingar vara precis vad du letar efter. Vi använder Hairtalk för att garantera att dina extensions ser naturliga och vackra ut. Med Hairtalks produkter och vår nogranna applicering kommer ditt hår ser fantastiskt ut i veckor!

Olaplexbehandling: Olaplex är en populär behandling för att stärka och återuppbygga skadat hår. Våra experter kan hjälpa dig att välja den bästa behandlingen för ditt hår.

Inpackning: För att hålla ditt hår mjukt och glansigt rekommenderar vi att du regelbundet tar hand om det med en inpackning. Vi erbjuder olika typer av inpackningar för att passa alla hårtyper.

Hårdetox Malibu C: Hårdetox Malibu C är en avancerad behandling som tar bort mineral- och kemisk buildup från ditt hår och hårbotten. Vi hjälper dig att välja den bästa behandlingen för att få ditt hår att se och må bra.Vi ser fram emot att hjälpa dig att bli ditt finaste jag! • Birgitta
  Jag är 100% helnöjd! Uppskattar mycket när önskemålen infrias och man blir lyssnad på.
  Birgitta
 • Sofie
  Alltid lika nöjd med resultatet efter varje besök!! Supertrevliga frisörer som månar om kunderna på bästa sätt.
  Sofie
 • Madelene
  Kan inte tänka mig att gå till en annan frisör! Sofie du är bara bäst❣️😍
  Madelene
 • Susanna
  Proffsiga frisörer där man sitter i en trevlig miljö och där man får det där lilla extra. Du är alltid så glad och trevlig Cecilia och ger goda råd om om färg och behandlingar, Du är bäst
  Susanna


Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder och att god service är lika viktig som en bra frisyr. Vårt mål är att ge dig en upplevelse som går utöver förväntningarna och som gör att du vill komma tillbaka till oss om och om igen. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt hår till oss!

Som medlemmar i Frisörföretagarna och med vår mångåriga erfarenhet, gemensamma kunskapskonto och förstaklassiga produktutbud vågar vi påstå att vi är allt vad du och ditt hår behöver. Vi erbjuder alla klassiska behandlingar och produkter från de erkända märkena O&M, evo, olaplex och hairtalk, sist men inte minst har vi givetvis svar på de flesta av dina frågor. Vår ständiga ambition är att leverera över dina förväntningar oavsett om vi gör det med saxen eller med våra unika kunskaper!